Diskuse

Svatební slib jako scénář šťastného manželství?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lou.

15. 8. 2010 22:35
Ach boze

blog o svatbe !!??

Slecne preju, aby se nikdy nerozvadela (ma sanci 50 na 50, v ceske spolecnosti) a hlavne at si uvedomi, ze ten jediny princeznovsky den v zivote a manzelstvi vubec nic neznamena....

0 0
možnosti

banned star

26. 5. 2010 20:03
Další příběh obsesivně kompulzivní nevěsty

http://ona.idnes.cz/nevesta-zuzana-pres-byrokraticke-prekazky-mirim-dal-k-fantasticke-svatbe-1r3-/vztahy-sex.asp?c=A100518_120754_ona_vztahy_jup

Tak do roka se můžeme těšit na další seriál stejně nezajímavých podrobností rozvodu. Námaha a peníze vynaložené na svatbu jsou totiž nepřímo úměrné délce trvání manželství.

0 0
možnosti

jarmach62

26. 5. 2010 19:06
Slib dobrej

Děvče, je vidět, že se na svatbu těšíš jako na něco výjemčného (a to ona opravdu je), ale celkově působíš strašně nezrale a naivně. Už jenom, kolik energie jsi schopná vložit do přípravy toho dvacetimunutového obřadu a následných několika hodin oslav vložit. No, užíváš si to po svém, já ti to fakt brát nebudu. Ale neodpustím si: Možná bys měla trochu ubrat, připadá mi, že už ti z toho hrabe. Chtělo by to sednout na zadek a ukotvit nohy k zemi. A k tomu slibu - chlap, kterej se čehokoli ze svých zálib zřekne jenom proto, že to vadí jeho partnerce, je velice brzy nešťastnej a následně se to přenese i na ni bývá to začátek konce. Jednička budeš, když ho budeš v jeho zálibách podporvat a na ty BBS ho i zavoláš, aby je nepropásl. On ti to pak vrátí zase nějakou pozorností z jeho strany.

0 0
možnosti

garumna

26. 5. 2010 17:51
Hmmm

A nechcete s tou svatbou jeste pockat? Pusobite pomerne nezrale a naivne ( trebas to ocekavani, ze se chlap zvedne od BBS).

0 0
možnosti

plysak

26. 5. 2010 17:33
Co se na to vyprdnout predem?

Tak ti Zuzi nevim. Napsala jsi neco, co bych nazval brutalni utopii a pokud si myslis, ze se chlap po 20. roce zivota da vychovavat a nebo, ze se dokonce SKUTECNE zmeni, tak to teda zapomen. Kdyz te bude aktualne hodne a hodne milovat, mozna na chvili odlozi ovladac a zahodi casopisy z hajzliku, ale o to vic bude hledat sve kratochvile jinde, protoze doma bude pod dohledem a omezenim a kam to vede, to uz si domysli sama. Zkratka pokud je tohle tvoje predstava idealniho vztahu, tak si porid domino a papucky a cekej na nejakyho mrtvolu, co to bude chtit stejne. Tohle si ja precist pred svatbou, tak se fakt nezenim. ;-)

0 0
možnosti

Klara L

26. 5. 2010 16:44
Ahoj Zuzi,

moc se mi líbí tvůj blog. Je vtipný a hodně z holčičího života :-) Přeju krásnou svatbu a šťastné manželství.

0 0
možnosti

pp-jey

26. 5. 2010 15:25
Naivita

Takové naivní až dětinské články jsem dlouho nečet. Je vidět, že slečna toho v životě zatím moc nezažila. docela lituji jejího partnera. Já bych vzal nohy na ramena a utíkal a utíkal a utíkal :-) Ale i tak přeji hodně štětsí.

0 0
možnosti

elba

26. 5. 2010 13:07
tip

Zuzano, dobrý den,

reaguji na dnešní článek na Ona Dnes o neosobním obřadu. Pokud máte možnost, zkuste se mrknout na stránky unitářů - je to sice církev (s platným povolením oddávat), ale oddávají i nevěřící spoluobčany a člověk si může vše zorganizovat podle svého. A rozhodně mají osobní přístup :-) Určitě i v mnoha svatebních diskuzích naleznete info o tom, jaké obřady dělají. A opravdu netřeba se bát toho, že je to církev.

Ať vám váš velký den vyjde!

0 0
možnosti

SID09

11. 5. 2010 18:01
Děvče, děvče

Ještě ti chybí velká přehršle rozumu, který musíš nabýt před svatbou.  Takovéto bláboly můžeš vyprávět možná holkám ze školy, ale možná časem prozřeš. Na vlastní svatbě nezáleží skoro vůbec - tedy hlavně na té formální stránce, kde, v jakých šatech.........  Mnohem důležitější je - s kým. !!

0 0
možnosti

q33ny

11. 5. 2010 16:24
...

jak řekla jedna má oblíbená učitelka.."je důležité opustit partnera PŘED svatbou..to že budete hodný a budete si myslet že je to blbý a že se to před svatbou nemá dělat a že ty věc co nesnášíte přežijete, je velký omyl. Pak je to totiž blbý..nesnesitelný."

Myslím že tehdy mluvila z nějaké vlastní zkušenosti. Je velká škoda, že je to nepřenosné.. a spousta párů si před svatbou řekne - no tak, co..tak se rozvedeme. :-(

0 0
možnosti